Ролетна врата тип тръбна оплетка

Ролетна врата тип „тръбна оплетка“

 

Охранителните ролетки тип шахматно разположени планки или класическа тръбна оплетка осигуряват отлична защита на затваряното пространство при едновременно запазване на видимостта към обекта и добро съотношение на цена, надеждност и качество. Ролетките са изработени от стоманени тръби с диаметър 14 и 18 милиметра и поцинковани стоманени шарнири.

 Те са с прахово покритие по цветови каталог RAL по избор на клиента. Използват се два вида водачи за движение  на ролетката: единият вид е тип ”П” водач с дебелина на ламарината 2 мм с дълбочина 50, 60 или 100 мм. Вторият e водач тип „Омега”, който е двустранно огънат и усилен за по голяма здравина. Този водач е с дълбочина 70 мм, има четки и гума, което осигурява по-добро уплътнение за  безшумно движение на ролетната врата. Позволяват максимална видимост при изключителна здравина и надеждност. При подходящо боядисване тя изпълнява и подчертано декоративни функции, които предизвикват интерес към защитените витрини на търговските обекти.

 

-Ролетните врати са изработени с барабани и пружини на Италианската фирма MASINARA.

Masinara Spa е Италианска компания, която от 1971 г. насам се е специализирала в проектирането, производство и дистрибуция на аксесоари за ролетни врати, и се подлага на строги тестове за качество, които са в съответствие с основните европейски стандарти (EN 13241 -1).

MASINARA

-Прахово боядисване в цваят по избор от каталога на RAL  или дървесен декор.

-Ролетните врати се задвижват ръчно* с манивела или  с италианските мотори Elsamec с опция за отваряне при липса на ел. захранване. Те могат да бъдат управлявани посредством бутон на стената, електрически ключ със секретна ключалка или дистанционно управление.

 Гаранция на ел. моторите 3 години.

мотори Elsamec

 *Ръчното задвижване е улеснено от барабанно-пружиннен механизъм,  облекчаващ вдигането дори на големи ролетки.