Ролетна врата от метални ламели

Ролетна врата от метални ламели

 

Предназначена е за надеждно затваряне на входове и изходи на помещения, като може да се използва и за вътрешна преграда в големи помещения. Плътността на изработката и използвания материал ограничават до минимум прозрачността на ролетната врата. Закриването на вътрешността на помещението затруднява предварителното планиране за злонамерен достъп. Удобна и практична, както за промишлени халета, така и за гаражни помещения в бизнес сгради или частни домове.

Изработват се от поцинкована ламарина с дебелина 0.6мм. или 0.8мм. на които се поставят гумени уплътнения и четка за по безшуна работа при отваряне и затваряне.

-Ролетните врати са изработени с барабани и пружини на Италианската фирма MASINARA.

Masinara Spa е Италианска компания, която от 1971 г. насам се е специализирала в проектирането, производство и дистрибуция на аксесоари за ролетни врати, и се подлага на строги тестове за качество, които са в съответствие с основните европейски стандарти (EN 13241 -1).

MASINARA

-Прахово боядисване в цваят по избор от каталога на RAL  или дървесен декор.

-Ролетните врати се задвижват ръчно* с манивела или  с италианските мотори Elsamec с опция за отваряне при липса на ел. захранване. Те могат да бъдат управлявани посредством бутон на стената, електрически ключ със секретна ключалка или дистанционно управление.

Гаранция на ел. моторите 3 години.

мотори Elsamec

 *Ръчното задвижване е улеснено от барабанно-пружиннен механизъм,  облекчаващ вдигането дори на големи ролетки.