Ролетна врата тип оплетка

Охранителна ролетна врата тип „оплетка“

Oхранителни ролетни  врати тип "Оплетка" са предназначени за надеждно и сигурно затваряне на помещения, където е необходимо да се защити витрина или друга представителна част от обекта. 

Осигурява много добра видимост към вътрешността на помещението и позволява проникването на светлина дори при спусната ролетка. Произвеждат се от поцинковани стоманени пръти захванати със стоманени скоби. Монтират се така че, да се навиват  на ролка над основния вход. При отворено положение не отнемат мястото от светлия отвор. 

Когато няма достатъчно височина вътре тя се монтира отвън, а когато има необходимата височина и СОТ- отвътре. Използват се предимно на оживени търговски улици в по-централните и оживени части на населените места. Съвременните охранителни ролетни врати произведени от нас, имат гумени уплътнения и четка които осигуряват тиха и безшумна работа.

 

-Ролетните врати са изработени с барабани и пружини на Италианската фирма MASINARA.

Masinara Spa е Италианска компания, която от 1971 г. насам се е специализирала в проектирането, производство и дистрибуция на аксесоари за ролетни врати, и се подлага на строги тестове за качество, които са в съответствие с основните европейски стандарти (EN 13241 -1).

MASINARA

-Прахово боядисване в цваят по избор от каталога на RAL  или дървесен декор.

-Ролетните врати се задвижват ръчно* с манивела или  с италианските мотори Elsamec с опция за отваряне при липса на ел. захранване. Те могат да бъдат управлявани посредством бутон на стената, електрически ключ със секретна ключалка или дистанционно управление.

 Гаранция на ел. моторите 3 години.

мотори Elsamec

 *Ръчното задвижване е улеснено от барабанно-пружиннен механизъм,  облекчаващ вдигането дори на големи ролетки.